reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

KOMPOT Z LOUPANÝCH ŠVESTEK

Zralé, pevné švestky, na 1 litr nálevu asi 250 g pískového cukru
Omyté švestky ponořujeme po částech v cedníku nebo spárovacím košíčku do vroucí vody a když začnou u stopek praskat, vyjímáme je a ihned je sloupneme, plníme do sklenic, zalijeme teplým nálevem, přidáme kousek celé skořice nebo hřebíček, sklenice upevníme víčky a sterilujeme 20 minut při 85 °C.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.