reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





Poslední tip, trik či komentář

reklama

 

Perfekt burger

4 porce

  • 600 g hovězího mletého masa s lojem (nebo chuck roll)
  • mletý pepř
  • sůl
  • olej na opečení
  • 4 plátky čedaru
  • 4 plátky tepelně neopracované slaniny (americká)
  • 4 housky
  • 6 lžic majonézy
  • 1 velké rajče
  • 2 kyselé okurky
  • sůl

Mleté maso smícháme s pepřem a solí a vytvarujeme placky, které opečeme na oleji z obou stran. Když maso obrátíme, položíme na něj plátek čedaru, který se nám pěkně roztaví.

Plátky slaniny rozložíme na plech vyložený pečicím papírem a pěkně vypečeme (anebo můžeme udělat v pánvi).

Housky rozkrojíme a nasucho krátce rozpečeme.

Podáváme tak, že půlku housky potřeme majonézou, navršíme maso se sýrem, slaninu, nakrájenou okurku a rajče a přiklopíme druhou částí housky.

Zdroj: Perfekt burger; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/1815-perfekt-burger/  [On-line 17.06.2016]

loading...

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.