Převzaté recepty z http://www.sitalemvkuchyni.cz/recepty/ naleznete v kategorii Z pořadů / S Italem v kuchyni.
Další informace o pořadu S Italem v kuchyni naleznete na www.s-italem-v-kuchyni.cz nebo na iprima.cz.
Nejnovější pátá řada:
- 5. díl páté série: Jiří Bartoška
- 4. díl páté série: Jan Saudek
- 3. díl páté série: Květa Fialová
- 2. díl páté série: Michal David
- 1. díl páté série: Děti
4. série S italem v kuchyni
- 1 . díl čtvrté série TYROLSKO
- 2. díl čtvrté série RYBY A MOŘSKÉ PLODY
- 3. díl čtvrté série PIVO A VEPŘOVÁ
- 4. díl čtvrté série TELECÍ
- 5. díl čtvrté série PASTA Z REGIONU PUGLIA
- 6. díl čtvrté série DRŮBEŽ & DESIGN
- 7. díl čtvrté série VELIKONOCE
- 8. díl čtvrté série HUDBA & KOŘENÍ
- 9. díl čtvrté série ARCHITEKTURA & HOVĚZÍ
- 10. díl čtvrté série SEZÓNNÍ ZELENINA
- 11. díl čtvrté série ZVĚŘINA
- 12. díl čtvrté série VÍNO A OLIVY
- 13. díl čtvrté série GRIL
3. série S italem v kuchyni
- 1. Díl třetí série ČESKÁ KLASIKA
- 2. Díl třetí série ŘECKO
- 3. Díl třetí série JAPONSKO
- 4. Díl třetí série BRAZÍLIE
- 5. Díl třetí série MAĎARSKO
- 6. Díl třetí série STAROČESKÁ KUCHYNĚ
- 7. Díl třetí série THAISKO
- 8. Díl třetí série FRANCIE
- 9. Díl třetí série KUCHYNĚ BÝVALÉ JUGOSLÁVIE
- 10. Díl třetí série TURECKO
- 11. Díl třetí série Mexiko
- 12. Díl třetí série PARTY KUCHAŘŮ
- 13. Díl třetí série ITALSKÉ VÁNOCE
- 14. Díl třetí série TYROLSKO
Jednotlivé díly:
- 25. díl druhé série Finále – S Italem v kuchyni- 27.6. 2010
- 24. díl druhé série Grilovačka – S italem v kuchyni 20.6.2010
- 23. díl druhé série Viva Italis – S Italem v kuchyni 13.6.2010
- 22. díl druhé série Minestrone – S Italem v kuchyni 6.6.2010
- 21. díl druhé série Daiquiri - S Italem v kuchyni 30.5.2010
- 20. díl druhé série Arista- S Italem v kuchyní 23.5.2010
- 19. díl druhé série Match Point – S Italem v kuchyni 16.5.2010
- 18. díl druhé série Mořské plody – S Italem v kuchyni 9.5.2010
- 17. díl II. série Hovězí V Zelené Omáčce – S Italem v kuchyni 2.5.2010
- 16.díl druhé série Rizoto a gril – S Italem v kuchyni 25.4.2010
- 15. díl druhé série Chřest – S Italem v kuchyni 18.4.2010
- 14. díl druhé série Carciofi – S Italem v kuchyni 11.4.2010
- 13. díl druhé série Velikonoce – S Italem v kuchyni 4.4. 2010
- 12. díl druhé série – Jehněčí – S Italem v kuchyni 28.3.2010
- 11. díl druhé série – S Italem v kuchyni 21.3.2010
- 10. díl druhé série Pizza – S Italem v kuchyni 14.3.2010
- 9. díl druhé série Cassoeula – S Italem v kuchyni 7.3.2010
- 8. díl druhé série Carbonata – S Italem v kuchyni 28.2.2010
- 7. díl druhé série Tatarák
- 6. díl druhé série Saltimbocca
- 5. díl druhé série – Polenta
- 4. Díl druhé série – Osso Buco
- 3. Díl druhé série – Králík
- 2. Díl druhé série – Polpettone
- 1. Díl druhé série 2010 Stracotto
- Díl 13 Vánoce
- Díl 12 – Vánoční Cukroví
- Díl 11 – Telecí maso
- Díl 10 – Italské rychlovky
- Díl 9 – Kachna
- Díl 8 – Bolognese
- Díl 7 – Kuře – Faraona Perlička
- Díl 6 – Levné a Dobré Maso
- Díl 5 – Dýně a zvěřina
- Díl 4 – S Italem v Kuchyni – Mořské Plody
- Díl 3 S Italem v Kuchyni – Těstoviny
- Díl 2 S Italem v Kuchyni – Houby
- Díl 1 – S Italem v Kuchyni – Rajčata
„Každý se může naučit vařit,“ říká Emanuele Ridi. Stačí prý láska a systém. Pojďte si to s námi vyzkoušet! Italský kuchař, který provozuje malou restauraci v Praze, přišel do České republiky před sedmnácti lety. Představí vám to nejlepší, nejchutnější a nejzdravější ze své domoviny, ale dovedně to skloubí s českými zvyky a možnostmi.
A na jaké téma že bude první díl? Den začíná snídaní a teplé čerstvé pečivo pomůže nastartovat pohodový víkend. Italská focaccia, což je plochý chléb, není pracná. Stačí jen trocha kouzlení s kynutým těstem. Může se jíst i s pomazánkou nebo salátem jako předkrm či příloha.
Druhým předkrmem je salát Caprese, prý nejlepší salát na světě. Talíř v barvách italské trikolory z rajčat, bazalky, olivového oleje a mozzarely. Emanuele představí několik druhů tohoto bílého sýra, na co se hodí a jak se pozná ten nejlepší druh – čeká vás tudíž i malá zábavná lekce italského gastronomického zeměpisu. Čím nejlépe krájet rajčata a pečivo? Jak a čím solit? To nejsou hloupé a zbytečné otázky, jak se ostatně přesvědčíte.
Bruscetta pomodoro (topinka s rajčaty), jednoduchý recept podle Emanuelovy babičky, je další lahůdka vhodná k zahájení dne nebo k večeři s přáteli. Poněkud složitější je sugo pomodoro, pravá omáčka z rajčat, její plná a nenahraditelná chuť vás ale bohatě odmění za dvě až tři hodinky vaření. Můžete si ji uschovat do zásoby, prý ale nikdy dlouho nevydrží, jak je dobrá. A na hlavní chod se hodí hovězí plátky ze zadního, nebo ještě lépe roštěnce. Ve finále vypadají neodolatelně, žádné čáry, jen pár triků s naklepáním masa, sýrem a domácí omáčkou. Celé Emanuelovo menu zakončí lehký dezert – sorbet z citronové zmrzliny.“ zdroj TV Prima.
První díl nové cooking show s Italem v kuchyni uvede Prima v neděli 27. září od 18:00 hodin.
Ahoy, nevíte prosim někdo, kde se nachází Italova restaurace?? ‚předem díky za tip!
A nevíte jak se jmenuje ta druhá písnička,to je jakoby v průběhu pořadu pitipi papiti pom? tudu
Vaše pořady jsou úžasné, nejen že je sledujeme, ale podle nich i vaříme.
V tomto případě bych prosila o recept na využití klobásy salsiccia veneta.
Děkuji za ochotu. Věrná posluchačka. M.Š.