reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Omáčka s mátou

Fazolky uvař v osolené vodě doměkka. Sceď a tekutinu uchovej. Rozmixuj s mátou, olivovým olejem a citrónovou šťávou a zřeď uschovanou tekutinou. Dochuť solí a pepřem. Podávej při pokojové teplotě se syrovou zeleninou a chlebem, který se do omáčky namáčí.

  • Salát s bulgurem
  • Bulgur
  • Okurka
  • Červená cibule
  • Rajčata
  • Máta
  • Sůl, pepř
  • Sýr feta
  • Olej, ocet
  • Česnek
  • cukr

Bulgur zalij vařící vodou, nech nabobtnat. Fazolky krátce povař a přidej k bulguru. Vmíchej pokrájenou okurku, červenou cibuli, rajčata a mátu. Osol a opepři. Posyp sýrem feta a zalij ušlehanou (či protřepanou) zálivkou z oleje, octa, česneku, cukru, soli a pepře.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.