Fazolky uvař v osolené vodě doměkka. Sceď a tekutinu uchovej. Rozmixuj s mátou, olivovým olejem a citrónovou šťávou a zřeď uschovanou tekutinou. Dochuť solí a pepřem. Podávej při pokojové teplotě se syrovou zeleninou a chlebem, který se do omáčky namáčí.
- Salát s bulgurem
- Bulgur
- Okurka
- Červená cibule
- Rajčata
- Máta
- Sůl, pepř
- Sýr feta
- Olej, ocet
- Česnek
- cukr
Bulgur zalij vařící vodou, nech nabobtnat. Fazolky krátce povař a přidej k bulguru. Vmíchej pokrájenou okurku, červenou cibuli, rajčata a mátu. Osol a opepři. Posyp sýrem feta a zalij ušlehanou (či protřepanou) zálivkou z oleje, octa, česneku, cukru, soli a pepře.
Poslední tip, trik či komentář