Potřebujeme:
- 2 pstruhy,
- 5 dkg slaniny,
- 2 snítky rozmarýnu,
- 6 plátků másla,
- citrón,
- 1 chilli papričku,
- hladkou mouku,
- 1 papriku,
- 1 lilek,
- 1 cuketu,
- 1 jarní cibulku,
- hrst listové petržele,
- olivový olej,
- sůl, pepř,
- olej
Zeleninu promícháme s olejem, přendáme na pánev a cca 5 minut restujeme. Osolíme, opepříme a na závěr přihodíme jarní a listovou petrželkou. Do břicha pstruha vložíme plátky slaniny, plátek citronu, snítku rozmarýnu a chilli papričku. Spíchneme špízovými jehlami, osolíme, poprášíme moukou a pozvolna smažíme dozlatova.
Zdroj: Pstruh na roštu s grilovanou zeleninou; Babicovy dobroty TV Nova http://dobroty.nova.cz/clanek/epizody/pstruh-na-rostu-s-grilovanou-zeleninou.html [On-line 06.01.2013]
Poslední tip, trik či komentář