2 porce
- 2 pstruzi
- bílé hořčičné semínko
- mletá sladká paprika
- sůl
- hladká mouka
- máslo
- dýňový olej
Na podávání
- chléb
- listový salát
Ze pstruhů seřízneme filety, posypeme je hořčičným semínkem, paprikou, solí, spojíme opět stranou masa k sobě a obalíme v hladké mouce. Takto připravené pstruhy opečeme na másle z obou stran dozlatova. Při servírování je na talíři zakápneme dýňovým olejem. Podáváme s pečivem a listovým salátem.
Zdroj: Pstruh s hořčičným semínkem a dýňovým olejem; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/1263-pstruh-s-horcicnym-seminkem-a-dynovym-olejem/ [On-line 01.06.2013]
Poslední tip, trik či komentář