reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Spaghetti Aglio e olio pepperoncinno

2 porce

Ingredience

  • 300 g špaget
  • 3 stroužky česneku
  • olivový olej
  • 1 chilli paprička
  • Nasekaná petržel
  • Parmazán
  • Sůl
  • Pepř

Přivedeme vodu do varu a vložíme do ní špagety. Zahřejeme olej na pánvi. Vložíme na ni chilli papričku, utřený česnek a restujeme na mírném plameni. Chilli papričku vyndáme a pánev dáme stranou z ohně.

Z papričky tam zůstane jen chuť, ale můžeme ji pak dát na ozdobu. Špagety vyndáme z vody. Do každé pánve dáme jednu porci.

Těstoviny v pánvi promícháme s olejem. Posypeme je petrželkou a servírujeme na talíř. Pokrm se tradičně nepepří, ani se na něj nepřidává parmazán.

Těstoviny jsou výborným zdrojem sacharidů, ale přitom mají neuvěřitelně nízkou energickou hodnotu.

Zdroj: Spaghetti Aglio e olio pepperoncinno; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/1622-spaghetti-aglio-e-olio-pepperoncinno/ [On-line 19.01.2014]

Nelze komentovat.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.