reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Okurkový salát s mátou

  • 250 g smetanového jogurtu
  • hrst jemně nasekaných mátových lístků
  • křehké listy hlávkových listů (nejlépe 3 druhy) na ozdobu
  • 7 salátová okurka
  • sůl
  • pepř

Okurku nakrájíme na drobné kostičky, dáme do mělké misky a podle chuti osolíme a okořeníme. Přidáme jogurt a mátu a promícháme. Salát podáváme vychlazený, ozdobený salátovými listy. Dresink vmícháme až těsně před podáváním, protože osolená okurka
pustí šťávu, která by dresink zředila. Místo máty můžete přidat také nasekaný čerstvý
kopr. Salát můžete zdobit ricottovými lístky.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.