Ingredience
- Siven
- 2 lžíce olivového oleje
- Sůl
- Pepř
- Houby shitake
- 1 šalotka
- 2 lžíce másla
- 100 g loupaných krevet
- Estragon
- 1 citron
Ze sivena si udělejte filety a vykostěte je. Čisté filety potřete olejem, zabalte do potravinářské fólie a dejte vařit na páře. Na pánvi rozehřejte máslo, dejte restovat šalotku a nakrájené houby. Přidejte krevety, estragon a citrónovou šťávu. Osolte a opepřete. Z uvařeného sivena sloupněte kůži, osolte a opepřete a podávejte s připraveném ragú.
Zdroj: Siven na páře s houbovo-krevetovým ragú; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2586-siven-na-pare-s-houbovo-krevetovym-ragu/ [On-line 30.04.2014]
Poslední tip, trik či komentář