Suroviny:
- 800 g bílého zelí
- mrkev
- 4 lžíce majonézy
- 1 lžíce křenu
- bílý vinný ocet
- 1 lžíce třtinového cukru
- 4 lžíce kefíru
- 2 lžíce rozinek
- sůl
Zelí nakrájíme na čtvrtky, vykrojíme košťál a nakrájíme najemno. Mrkev nastrouháme na hrubém a křen na jemném struhadle. V salátové míse smícháme majonézu, křen, ocet, cukr, kefír a sůl.
Přidáme rozinky, zelí a mrkev, dobře promícháme, dochutíme podle potřeby a necháme v chladu odležet.
Zdroj: SALÁT COLESLAW; Rozpal to šéfe ! – TV Prima http://www.iprima.cz/rozpaltosefe/recepty-ze-6-dilu-rozpal-to-sefe-krok-za-krokem?special=593827 [On-line 22.06.2014]
Poslední tip, trik či komentář