reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Falešný tatarák

  • 200 g brambor uvařených ve slupce
  • 1 cibule
  • 2 lžíce dia kečupu
  • 1 lžíce worcesterské omáčky
  • 1 lžíce sójové omáčky
  • sůl
  • mletý černý pepř

Brambory oloupeme, nastrouháme na jemném struhadle a dáme do misky. Přidáme očištěnou, nadrobno nasekanou cibuli, kečup, worcesterskou omáčku, sójovou omáčku, sůl, mletý černý pepř a zlehka důkladně promícháme. Odložíme do chladu nebo do chladničky alespoň na 30 minut.
Tip: Mažte na černý křupavý chléb.
Obměna pro dospělé: na pravý tatarák budete potřebovat

  • 1 kg pravé svíčkové
  • 2 cibule
  • 6 žloutků
  • 1 šálek stolního oleje
  • 1 kečup
  • 1 plnotučnou hořčici
  • sardelovou pastu
  • 2 balíčky sladké papriky
  • mletý kmín
  • kari koření
  • chilli koření
  • sůl

Maso na tatarák musíte správně naškrabat, v horším případě umlít. Pak spojte všechny suroviny a doprostřed důlku z masové směsi vyklepněte žloutek. Podávejte s chlebovými topinkami.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.