reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Jemná játrová paštička

  • 150 g tresčích jater
  • 100 g másla
  • 125 ml mléka
  • 1 cibule
  • 20 g hrubé mouky
  • sůl
  • pažitka
  • citron

Z mléka a mouky uvaříme hustou kaši. Tresčí játra utřeme s máslem a po lžičkách k nim přidáváme vychladlou kaši. Nakonec přimícháme jemně usekanou cibuli, pažitku a citronovou šťávu. Podle chuti osolíme.
Tip: podávejte s bílou rozpečenou bagetou.
Obměna pro dospělé: Místo jater použijte pikantní pečené maso, které umelete. Mažte na tmavý chleba nebo opečené tmavé toasty.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.