reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Italské gnocchi s rajskou omáčkou

Italské gnocchi s rajskou omáčkou
Rozpis na 4 porce:

  • 800 g bramborových noků
  • 80 g másla
  • 100 g šunky
  • 2 stroužky česneku
  • 5 větších čerstvých rajčat
  • 400 g loupaných rajčat (z konzervy)
  • sůl
  • bílý pepř
  • 1 lžíce nasekané bazalky
  • čerstvá listová petržel
  • 1/2 lžičky oregana
  • 80 g čerstvého ovčího sýra
  • lístky bazalky a petrželka na ozdobu

1. Na pánvi opečeme na másle plátky česneku a přidáme malé špalíčky šunky.
2. Čerstvá rajčata spaříme a oloupeme, nakrájíme na osminky a přidáme k česneku a šunce. Krátce podusíme. Poté přimícháme rajčata z konzervy (i se šťávou) a znovu dusíme. Asi po 5 minutách směs osolíme, opepříme, přidáme nasekanou bazalku, petržel a oregano.
3. Podáváme společně s noky, posypané ovčím sýrem, lístky bazalky a petrželkou.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.