Suroviny:
- 1,5 hrnku bulguru
- vývar
- 2 tuňáky v oleji
- 1 citron
- 2 jarní cibulky
- 1 červená paprika
- 1 salátová okurka
- plochá petržel
- olivový olej
- 2 dcl jogurtu
- sůl, pepř
Bulgur zalijeme vývarem, uvaříme.
Na pánvi s olivovým olejem restujeme pokrájenou jarní cibulku, papriku a petrželku. Přidáme polní okurku. V míse smícháme bulgur s tuňákem, zeleninou, citronovou šťávou, osolíme, opepříme, zakápneme olivovým olejem. Zjemníme jogurtem a promícháme.
Zdroj: BULGUR SALÁT S TUŇÁKEM; TV Barrandov Babica vs Sapík http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 26.10.2015]
Poslední tip, trik či komentář