reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kapří krém s krutóny

Suroviny:

  • ½ kapra
  • mrkev, celer, petržel
  • cibule, šalotka, česnek
  • domácí rajčatové pyré
  • dijonská hořčice
  • brambory
  • rajčata
  • chilli paprička
  • petržel kudrnka
  • fenykl
  • šafrán
  • sůl
  • opečená houska s petrželí
  • olej
  • bílý pepř
  • šlehačka

Do hrnce na olej dáme pokrájenou mrkev, celer, petržel, cibuli, šalotku, česnek, chilli papričku, fenykl, hořčici a rajčatové pyré, brambory a vodu.
Rajčata pokrájíme, přidáme zbytek fenyklu, kudrnku, porce kapra, bílý pepř, šafrán, smetanu, osolíme, opepříme a přidáme smetanu. Uvařenou polévku rozmixujeme a prolisujeme přes síto. Dochutíme pepřem, solí, chilli papričkou, zjemníme šlehačkou.
Podáváme s krutóny.

Zdroj: Kapří krém s krutóny; TV Barrandov Babica vs Sapík  http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 14.03.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.