reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kapr na paprice

4–6 porcí

  • 50 g másla
  • 1 malá cibule
  • hrst zelené petrželky
  • menší lžíce mleté sladké papriky
  • 1 kg kapřího masa
  • rybí vývar nebo voda
  • 30 g hladké mouky
  • 100 ml 12% smetany
  • sůl

Na másle osmahneme najemno nakrájenou cibulku, petrželku, zaprášíme paprikou, rychle osmahneme a vložíme porce osoleného kapra, opečeme je z obou stran (nejprve kůží dolů), a vyjmeme.

Výpek zaprášíme moukou, podlijeme vývarem a provaříme, na závěr zjemníme smetanou. Kapra vložíme zpět a prohřejeme. Podáváme se šťouchanými brambory.

Zdroj: Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/?recept=893

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.