Péče a manipulace – Keramické kuchyňské nože KEEN
Při správné péči vydrží ostrost keramických nožů bez přebroušení celá léta.
- Nůž opláchněte teplou vodou nebo myjte ručně ve vodě se slabým saponátem.
- Dávejte pozor, aby vám nůž nespadl, protože se může ulomit ostří.
- Nůž nepoužívejte ke srovnávání nebo strouhání.
- Nůž nepoužívejte jako páku.
- Při krájení dbejte na to, aby se nůž nekřivil.
- Nepoužívejte ke krájení mražených produktů, masa s kostí nebo vykosťování masa.
- Nemyjte nůž v myčce na nádobí.
- Nůž odkládejte do běžného nožového bloku nebo jiného stálého prostředí.
- Dbejte na to, aby k noži neměly přístup děti.
- Nesnažte se tento nůž brousit sami.
- Nepoužívejte brusné houbičky nebo prášky.
Poslední tip, trik či komentář