reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

ALPSKÝ PSTRUH DLE PRINCEZNY SISSI

Suroviny:

  • čerstvý pstruh
  • žampiony
  • cibule
  • červený kaviár ze pstruha
  • vařené brambory
  • tyrolský špek
  • rýžové nudle (smažené)
  • tymián
  • sůl, pepř
  • kmín
  • česnek
  • hladká mouka
  • bílé víno
  • citrón
  • plochá petržel
  • listy čerstvého salátu
  • spařené rajče na ozdobu

Pstruha nařízneme, osolíme, poprášíme moukou a posypeme kmínem. Pokapeme citrónem a vložíme tymián. Zvolna opékáme, přidáme plátky česneku a cibuli. Poté dáme do trouby na 150°C na 8 minut.
N oleji orestujeme tyrolský špek, česnek, kmín, cibuli, žampiony, vařené brambory. Osolíme, opepříme, přidáme nasekanou petržel a čerstvé listy salátu.
Pstruha vložíme na zeleninu, ozdobíme kaviárem, rýžovými nudlemi a spařeným rajčetem.

Zdroj: ALPSKÝ PSTRUH DLE PRINCEZNY SISSI; TV Barrandov Babica vs Sapík  http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 19.04.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.