Suroviny:
- čerstvý pstruh
- žampiony
- cibule
- červený kaviár ze pstruha
- vařené brambory
- tyrolský špek
- rýžové nudle (smažené)
- tymián
- sůl, pepř
- kmín
- česnek
- hladká mouka
- bílé víno
- citrón
- plochá petržel
- listy čerstvého salátu
- spařené rajče na ozdobu
Pstruha nařízneme, osolíme, poprášíme moukou a posypeme kmínem. Pokapeme citrónem a vložíme tymián. Zvolna opékáme, přidáme plátky česneku a cibuli. Poté dáme do trouby na 150°C na 8 minut.
N oleji orestujeme tyrolský špek, česnek, kmín, cibuli, žampiony, vařené brambory. Osolíme, opepříme, přidáme nasekanou petržel a čerstvé listy salátu.
Pstruha vložíme na zeleninu, ozdobíme kaviárem, rýžovými nudlemi a spařeným rajčetem.
Zdroj: ALPSKÝ PSTRUH DLE PRINCEZNY SISSI; TV Barrandov Babica vs Sapík http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 19.04.2016]
Poslední tip, trik či komentář