reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

ANDALUSKÝ SALÁT

 

  • 500 g tvrdých vyzrálých rajčat
  • 200 g zelené papriky
  • 1 cibule
  • 2—4 šálky předem udušené nebo uvařené rýže
  • Sůl
  • Česnek
  • Pepř
  • Petrželka
  • Ocet
  • 1/2 dl oleje

Omytá rajčata nakrájíme na čtvrtky nebo osminky, přidáme očištěnou papriku bez
r- semen, nakrájenou na nudličky a oloupanou cibuli nakrájenou na tenké plátky. Zeleninu promícháme v míse s rýží, česnekem rozetřeným se solí, pepřem i nadrobno nakrájenou petrželkou. Ochutíme velmi malým množstvím octa a zlehka pomocí dvou vidliček promícháme. Pak teprve přidáváme olej a znova promícháme.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.