reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





Poslední tip, trik či komentář

reklama

 

Bramborové noky

Ingredience

  • Brambory

Brambory opečeme na soli, propasírujeme a přisypeme k nim mouku, sůl, nastrouhaný muškátový oříšek a kapku oleje. Vypracujeme těsto. Pracovní plochu si posypeme moukou, na které vyválíme šišku. Tu pak nakrájíme na malé kousky.

Z každé kuličky vytvarujeme nok. Jak udělat tradiční nok, uvidíte ve videu. Nakonec vhodíme do vroucí vody. Jakmile noky vyplavou, jsou uvařené.

Doporučujeme podávat s vepřovými koleny na červeném víně.

Zdroj: Bramborové noky; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2302-bramborove-noky/ [On-line 26.02.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.