reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Bramborové rösti

Ingredience

  • 300 g vařených brambor
  • 1 žloutek
  • 1 lžíce hladké mouky
  • Sůl
  • Pepř
  • Tymián
  • 25 g másla
  • Olej

Téměř uvařené brambory nastrouháme na hrubo. Rozpustíme si máslo, které přilijeme do brambor. Přidáme také žloutek, mouku, sůl, pepř a tymián. Promícháme a můžeme smažit. Pečeme, dokud nebudou zlatavé.

Zdroj: Bramborové rösti; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/1985-bramborove-rosti/ [On-line 30.01.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.