reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Bramborový houbovec

Ingredience

  • 500 g hub
  • 1 cibule
  • 10 syrových brambor
  • Sádlo
  • Kmín
  • Sůl
  • 3 stroužky česneku
  • 2 vejce
  • 100 ml mléka
  • 1 prášek do pečiva
  • 4 lžíce hladké mouky
  • 1 lžíce majoránky
  • 1 lžíce libečku
  • 100 g slaniny plátky

Na sádle orestujeme najemno nakrájenou cibuli s nahrubo na větší kousky nakrájenými houbami.

Brambory nastrouháme, prolisujeme k nim česnek a přidáme mléko, vejce, nasekaný libeček a majoránku, hladkou mouku, prášek do pečiva a houby s cibulí. Vše promícháme, dáme do vymazané formy, pokryjeme slaninou a pečeme 40 minut na 180 stupňů.

Zdroj: Bramborový houbovec; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2854-bramborovy-houbovec/ [On-line 17.09.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.