Ingredience
- 3 velké červené brambory
- 2 šalotky
- Salát friseé
- 1 svazek petržele
- 4 lžíce extra panenského olivového oleje
- 2 lžíce citrónové šťávy
- 1 stroužek česneku
- Sůl
- Pepř
- Vařené vejce
Brambory si nakrájíme na půlměsíce a dáme je do misky. Přidáme k nim nadrobno nakrájenou cibuli, petržel, prolisovaný česnek, salát, citrónovou šťávu, olej, sůl a pepř. Promícháme. Salát naservírujeme na talíř a dozdobíme na větší kousky nakrájeným vejcem natvrdo.
Zdroj: Bramborový salát; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/1899-bramborovy-salat/ [On-line 27.01.2014]
Poslední tip, trik či komentář