reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Bramborový salát

Ingredience

  • 3 velké červené brambory
  • 2 šalotky
  • Salát friseé
  • 1 svazek petržele
  • 4 lžíce extra panenského olivového oleje
  • 2 lžíce citrónové šťávy
  • 1 stroužek česneku
  • Sůl
  • Pepř
  • Vařené vejce

Brambory si nakrájíme na půlměsíce a dáme je do misky. Přidáme k nim nadrobno nakrájenou cibuli, petržel, prolisovaný česnek, salát, citrónovou šťávu, olej, sůl a pepř. Promícháme. Salát naservírujeme na talíř a dozdobíme na větší kousky nakrájeným vejcem natvrdo.

Zdroj: Bramborový salát; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/1899-bramborovy-salat/ [On-line 27.01.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.