4 porce:
- 1 kg vařených brambor
- sůl
- 1 lžička kmínu
- pepř
- 3 lžíce octa
- špetka cukru
- 1 lžička středně ostré hořčice
- 200 ml horkého masového vývaru
- 5 lžic oleje
- 3 cibule
- 1 sladkokyselá okurka
- 1 svazek pažitky
třešňová rajčátka na ozdobení
Brambory ve slupce omyjeme a vaříme 25 minut v horké vodě, do níž jsme přidali sůl a kmín. Slijeme je, oloupeme, necháme vychladnout a pak je nakrájíme na plátky.
Na marinádu smícháme v míse sůl, pepř, ocet, cukr, hořčici a horký masový vývar. Přidáme olej a metlou vše dobře promícháme.
Vlažné brambory přelijeme marinádou, důkladně promícháme a necháme 20 minut stát. Cibuli oloupeme a najemno nakrájíme. Okurku nakrájíme na tenké plátky. Pažitku omyjeme a nakrájíme na kousky. Vše smícháme s bramborovým salátem. Podle chuti ozdobíme čtvrtkami třešňových rajčat.
Je to profik,kterému něco může vytýkat jen blázen.On to dělá takto-nemá to chybu.Jestli to chce někdo dělat jinak,budiž.On v podstatě dává šikovným zkušenosti,nápady a probouzí nápady a fantazii.Jestli někdo umí něco jinak ať to zkusí nabídnout jestli to někoho zaujme?Takovéhoto člověka v jeho počínání NERUŠIT a NEZDRŽOVAT!Kdo se mu bude snažit seriozně podobat,klobouk před ním dolů a rychle se snažte od něho přiučit.Je co.Vím o čem mluvím-jsem též profík. HONY VOKY
(