reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

BRAMBOROVÝ SALÁT S HRUBOZRNNOU HOŘČICÍ

Suroviny:

  • 600 g ratté brambor vařených ve slupce
  • pár lžic hrubozrnné hořčice Pommery
  • 100 g nakrájených okurek Cornichorns
  • červený vinný ocet
  • třtinový cukr
  • pár lžic zakysané smetany
  • máslo
  • cibule
  • estragon
  • polníčkový salát
  • pažitka
  • sůl a pepř

V pánvi na másle orestujeme nasekanou cibuli. Zasypeme 2 lžícemi třtinového cukru a jakmile se cukr rozpustí, zalijeme troškou červeného vinného octa a necháme vyvařit. Do mísy nakrájíme uvařené brambory, okurky, přidáme trochu červeného vinného octa, nasekaný estragon, pár lžic hrubozrnné hořčice a cibulovou směs, vše promícháme. Dochutíme solí a pepřem a navrch přisypeme pár lístků polníčku a nasekanou pažitku.

Zdroj: BRAMBOROVÝ SALÁT S HRUBOZRNNOU HOŘČICÍ; Rozpal to šéfe ! – TV Prima http://www.iprima.cz/rozpaltosefe/recepty-ze-2-dilu-rozpal-to-sefe?special=593827  [On-line 25.05.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.