reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Brambory v soli s bylinkovým masem

  • 6 brambor
  • 2 kg soli
  • 1 panenka
  • 2 vejce
  • 1 hrnek hladké mouky
  • 1 hrnek čerstvých bylinek (bazalka apod.)
  • olej na smažení

Omyté brambory ve slupce vložíme do pekáče a zasypeme je solí. Dáme do trouby a pečeme je 2 hodiny na 200 stupňů Celsia. Panenku nakrájíme, naklepeme, osolíme a pak obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a nasekaných bylinkách. Opékáme na oleji v pánvi. Upečené brambory vyndáme, rozkrojíme a podáváme s masem.

Zdroj: Babicovy dobroty TV Nova http://dobroty.nova.cz/clanek/epizody/brambory-v-soli-s-bylinkovym-maslem.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.