reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Candát v papilotě s grilovanou zeleninou

Na 4 porce:

  • 1 malá cuketa žlutá,
  • 1 malá cuketa zelená,
  • 1/2 lilku,
  • 1 paprika červená,
  • 1 paprika žlutá,
  • 8 hlaviček žampionů,
  • sůl pepř,
  • 2 lžíce olivového oleje,
  • rozmarýn a tymián,
  • 1 stroužek česneku,
  • 600 g filetu candáta,
  • 2 lžíce másla,
  • 4 snítky bazalky,
  • 4 snítky tymiánu,
  • 2 velká rajčata na kolečka,
  • 40 ml bílého vína (do každé papiloty).

Zeleninu a žampiony nakrájíme na kusy a opečeme na grilovací pánvi. Pak ji přendáme do mísy.
Připravíme 4 kusy pečícího papíru. Opticky si papír rozdělíme na dvě poloviny. Na jednu polovinu papíru nasypeme sůl a pepř a
zakápneme olivovým olejem. Filety candáta naskládáme na papír, přidáme nakrájená rajčata, sůl, pepř, tymián, kapku olivového oleje
a máslo. Papilotu zabalíme a těsně před douzavřením vlijeme víno. Z pečícího papíru vytvoříme balíčky. Pečeme v troubě na 200 °C asi 15 minut.
Grilovanou zeleninu těsně před podáváním dochutíme tymiánem, rozmarýnem, nastrouhaným česnekem, solí, pepřem, olivovým olejem a ohřejeme ji krátce v rozpálené troubě nebo na pánvi.

Zdroj: TV Nova Tescoma s chutí http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/candat-v-papilote-s-grilovanou-zeleninou-28-7-2009.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.