reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Carpaccio z červené řepy

Ingredience

  • 1-2 ks červené řepy
  • 100 ml šťávy z řepy
  • 2 hvězdičky badyánu
  • 1 kousek celé skořice
  • 1 lžíce cukru
  • 1-2 lžíce jablečného octa
  • Sůl
  • 1-2 lžíce dýňového oleje
  • 1 lžíce dýňových semínek
  • 1 jablko Ganny smith
  • 100 g řapíkatého celeru
  • 1 lžíce dijonské hořčice
  • 1 lžička citrónové šťávy
  • 1 lžíce cukru
  • Sůl
  • Pepř
  • 2-3 lžíce oleje z hroznových semínek
  • Řeřicha

Do varu přivedeme šťávu z červené řepy. Přidáme do ní cukr, sůl, skořici a badyán. Řepu oloupeme a nakrájíme na jemné plátky, jablka oloupeme a nakrájíme na kostičky. Do misky si dáme hořčici, sůl, cukr, pepř, olej a trochu citrónové šťávy. Dresing smícháme s jablky a oloupaným celerem.

Zdroj: Carpaccio z červené řepy; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/1981-carpaccio-z-cervene-repy/ [On-line 05.09.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.