reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Celé menu – úterý Prostřeno 22.2.2011 – Petr

Celerové tousty s masovými specialitami

  • 300 g celeru (strouhaného)
  • citron (několik kapek)
  • 3 lžíce tatarské omáčky
  • 3 lžíce křenového Almette
  • 150–200 g tvrdého sýru (strouhaného)
  • šunkové plátky
  • toustový chléb
  • sůl

  • ledový salát
  • karambola
  • šlehačka
  • cherry rajčata

Celer a tvrdý sýr nastrouháme, celer zakapeme citronem, dodáme tatarku a Almette. Osolíme, promícháme, směsí naplníme plátky šunky a připravíme toust. Dozdobíme dalšími plátky šunky a zeleninou.

Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/celerove-tousty-s-masovymi-specialitami [On-line 22.2.2011], citace

Gnocchi s kuřecím masem a houbami

  • 5 ks kuřecích prsou
  • 400 g hub (lze použít žampiony)
  • 2 větší cibule
  • troška oleje
  • 3 smetany
  • petržel
  • kousek másla
  • bramborové noky
  • sůl

Na oleji a cibulce podusíme houby a odstavíme. Na oleji podusíme také na kousky nakrájené kuřecí maso, připravíme smetanovou omáčku s petrželkou a promícháme s houbami na cibulce. Uvaříme bramborové noky. Kuřecí maso promícháme s omáčkou.

Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/gnocchi-s-kurecim-masem [On-line 22.2.2011], citace

Mascarpone s jahodami

  • 1 ks mascarpone
  • piškoty
  • Baileys
  • šlehačka
  • jahody
  • čokoláda

Mascarpone prošleháme s Baileys. Do Baileys rovněž namočíme piškoty, které pak propojíme s mascarpone. Dozdobíme šlehačkou, jahodou a čokoládou.

Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/mascarpone-s-jahodami [On-line 22.2.2011], citace

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.