reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Celozrnná bageta s bylinkovým sýrem a zeleninou

  • 250 g lučiny
  • 30 g másla
  • čerstvé bylinky
  • sůl
  • trochu kefíru nebo mléka
  • zelenina rajské
  • listový salát celozrnná bageta

Lučinu vyšleháme se změklým máslem, vmícháme jemně sekané bylinky, osolíme. Pomazánku můžeme pro lepší roztíratelnost naředit trochou kefíru či mléka. V lednici necháme odležet, aby se chutě dobře propojily.
Pomazánkou mažeme celozrnné pečivo, obložíme rajským jablíčkem a listem hlávkového salátu.

Zdroj: http://www.ceskatelevize.cz/program/detail.php?idec=207%20562%2022190/0012&premiera=1&deid=1137&recept=269

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.