reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Červené fazole s uzeným masem a s rajčaty

 

  • 350 g červených fazolí
  • 2 lžíce sádla nebo oleje
  • 1 větší cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 kostka zeleninového bujónu
  • 500 g rajčat nebo konzerva loupaných rajčat
  • sůl, pepř
  • špetka sušeného tymiánu
  • citrónová šťáva
  • zelená petrželka nebo čerstvý tymián na ozdobu
  • 600 g vařeného uzeného masa

Červené fazole propláchneme a nejlépe den předem namočíme a necháme dobře nabobtnat. Pak je uvaříme doměkka. Na sádle nebo oleji orestujeme nakrájenou cibuli a česnek nakrájený na plátky a přidáme na kostky nakrájená oloupaná rajčata nebo loupaná rajčata z konzervy, uvařené scezené fazole, sůl, pepř, tymián a citrónovou šťávu a vše promícháme a podusíme. Podáváme s prohřátým vařeným uzeným masem a sypeme zelenou petrželkou nebo čerstvým tymiánem.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.