Ingredience
- 300 g chňapala
- 100 ml limetové šťávy
- 100 ml pomerančové šťávy
- 1 čerstvé jalapeños
- 1 červená cibule
- čerstvý koriandr
- avokádo
- sůl
- olivový olej
Na dokončení:
- 1 pomeranč
- 1 grep
- čerstvý koriandr
Filet chňapala nakrájejte na tenké plátky. Do mísy vlijte limetovou a pomerančovou šťávu, přidejte nakrájené chilli papričky, nakrájenou červenou cibuli, koriandr, avokádo, olivový olej a sůl. Do připravené marinády vložte plátky ryby, zakryjte folií a dejte na hodinu do lednice.
Z pomeranče a grepu vykrájejte čisté segmenty a před podáváním je k rybě přidejte.
Zdroj: Ceviche z chňapala; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2827-ceviche-z-chnapala/ [On-line 06.09.2014]
Poslední tip, trik či komentář