reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Ceviche z chňapala

Ingredience

  • 300 g chňapala
  • 100 ml limetové šťávy
  • 100 ml pomerančové šťávy
  • 1 čerstvé jalapeños
  • 1 červená cibule
  • čerstvý koriandr
  • avokádo
  • sůl
  • olivový olej

Na dokončení:

  • 1 pomeranč
  • 1 grep
  • čerstvý koriandr

Filet chňapala nakrájejte na tenké plátky. Do mísy vlijte limetovou a pomerančovou šťávu, přidejte nakrájené chilli papričky, nakrájenou červenou cibuli, koriandr, avokádo, olivový olej a sůl. Do připravené marinády vložte plátky ryby, zakryjte folií a dejte na hodinu do lednice.

Z pomeranče a grepu vykrájejte čisté segmenty a před podáváním je k rybě přidejte.

Zdroj: Ceviche z chňapala; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2827-ceviche-z-chnapala/ [On-line 06.09.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.