reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Ceviche z halibuta

Ingredience:

  • filet halibuta či tresky, kambaly nebo štiky
  • citron
  • limetka
  • cukr
  • chilli omáčka
  • česnek
  • zázvor

Filet ryby bez kůže krájíme mírně našikmo na tenké plátky.

Smícháme kůru a šťávu z limetky a citronu s cukrem, chilli omáčkou, nastrouhaným česnekem a zázvorem.

Rybu vložíme do marinády, ponecháme 10−15 minut.

Ceviche vyjmeme z marinády, osušíme na savém papíru, servírujeme s pár kapkami sezamového oleje a doplníme bylinkami.

Zdroj: Ceviche z halibuta; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/1473-ceviche-z-halibuta/ [On-line 19.08.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.