reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Domácí kečup

  • 500 g keříkových rajčat,
  • 3 stroužky česneku,
  • 1 lžíce hnědého nerafinovaného třtinového cukru,
  • sůl, pepř,
  • čerstvá bazalka,
  • čerstvé oregáno,
  • panenský olivový olej

Rajčata rozkrojíme na čtvrtky a vykrojíme zelené středy. Nakrájená rajčata dáme na pánev a lehce je podusíme na mírném ohni asi 10 min. Přidáme česnek. Podle potřeby dochutíme cukrem, solí, pepřem a bylinkami. Vypneme oheň a nakonec přidáme lžičku olivového oleje. Propasírujeme přes síto.

 

Zdroj: TV Nova Tescoma s chutí http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/domaci-kecup-22-6-2009.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.