reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Dýňová pannacotta

Ingredience

  • 3 plátky želatiny
  • 60 g třtinového cukru
  • 250 g dýně hokaido
  • 500 ml 33% smetany
  • 60 g cukru krupice
  • 5 cl javorového sirupu

Cukr necháme na rozehřáté pánvi zkaramelizovat. Dýni oloupeme, nakrájíme na drobné kostičky a vhodíme ke karamelu. Podlijeme javorovým sirupem a mícháme, dokud nebude dýně měkká.

V další pánvi zahřejeme smetanu, do které přidáme cukr. Až se nám cukr rozpustí, přelijeme vše do mixéru, kam přidáme ještě plátky namočené želatiny. Část zkaramelizované dýně dáme na dno skleničky, zbytek vhodíme do mixéru a začneme mixovat. Směsí zalijeme skleničky a necháme vychladnout.

Zdroj: Dýňová pannacotta; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2268-dynova-pannacotta/ [On-line 22.01.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.