reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Fazolový salát

 

  • 200 g bílých a 200 g červených fazolí
  • svazek jarní cibulky
  • 150 g prorostlé slaniny
  • 4 lží¬ce octa
  • 4 lžíce sójové omáčky
  • 4 lžíce oleje
  • 1 lžíce medu
  • čerstvě mletý černý pepř

Doměkka uvařené fazole nebo sterilované propláchnuté fazole scedíme. Z octa, sójové omáčky, oleje a medu prošleháme dresink, kterým fazole přelijeme, promícháme a dáme vychladit. Před podáváním salát posypeme dokřupava opraženou nakrájenou slaninou a nadrobno nasekanými cibulkami. Podáváme s chlebem.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.