reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Fazolový salát s olivami

 

  • 200 g zelených fazolových lusků
  • 300 g sterilovaných červených fazolí
  • 300 g sterilovaných bílých fazolí
  • sůl
  • mletý pepř
  • 20 ks černých oliv
  • petrželka

ZÁLIVKA:

  • 5 lžic bílého jogurtu
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 2 lžíce vinného octa
  • 2 lžíce dijonské hořčice
  • 1/4 lžičky cukru
  • sůl

Fazolové lusky krátce povaříme v osolené vodě, procedíme a propláchneme studenou vodou. Sterilované fazole scedíme, propláchneme a necháme také okapat. Poté je vložíme do mísy, přidáme ostatní suroviny a zlehka zamícháme. Zalijeme zálivkou a necháme alespoň 1 hodinu rozležet.

PŘÍPRAVA ZÁLIVKY: Do jogurtu postupně zašleháme ostatní suroviny.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.