Potřebujeme:
- 2 fenykly,
- 2 lžíce nakrájeného kopru,
- 2 lžíce medu,
- citrónovou šťávu z 1 citrónu,
- 3 lžíce olivového oleje,
- 1 svazek ředkviček,
- 1 bílou ředkev,
- pažitka,
- toastový chléb,
- 400 g uzeného sumce
Fenykl, ředkev a ředkvičky nakrájíme najemno. Pažitku nasekáme. Zeleninu smícháme v míse. Na zálivku smícháme olej, med a šťávu z citrónu. Připravenou zálivku poté vmícháme do salátu. Sumce nakrájíme a podáváme se salátem.
Zdroj: TV Nova Tescoma s chutí http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/fenyklovy-salat-s-uzenym-sumcem-20-9-2011.html
Poslední tip, trik či komentář