reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Filet ze pstruha na liškách

Na 4 porce budeme potřebovat:

  • 4 filety ze pstruha,
    1 lžíci bylinkové soli,
    čerstvě mletý pepř,
    2 lžíce olivového oleje,
    200 g lišek,
    2 lžíce másla,
    1 šalotku nakrájenou najemno,
    1 podrcený stroužek česneku,
    1 snítku tymiánu,
    sůl,
    pepř,
    2 rajčátka,
    2 lžíce posekané pažitky

Nařízneme kůži a vetřeme do ní bylinkovou sůl. Opepříme a pokapeme olivovým olejem. Filety pak vložíme do rozpálené pánve kůží dolů a opečeme. Pak je obrátíme a sundáme z ohně.
Do rozpálené pánve dáme lišky a chvíli je restujeme nasucho. Pak k nim přidáme máslo, šalotku, česnek, lístky tymiánu a krátce podusíme. Osolíme, opepříme a doplníme rajčátka s pažitkou. Promícháme a servírujeme s opečenými filety.

Zdroj: TV Nova Tescoma s chutí http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/filet-ze-pstruha-na-liskach-25-8-2009.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.