reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Grilované klobásky s pažitkovým pyré

Rozpis na 4 porce:

  • 600 g bílých grilovacích klobásek
  • olej na smažení
  • 1000 g brambor
  • svazek pažitky
  • 80 g másla
  • mléko dle potřeby
  • sůl

Oloupané brambory nakrájíme na menší kousky a v osolené vodě uvaříme doměkka.
Mezitím na pánvi rozpálíme olej a klobásky na něm opečeme ze všech stran dozlatova. Na papírovém ubrousku je necháme okapat. Uložíme je na teplém místě, aby nevychladly.
Vařené scezené brambory ručním šlehačem rozmixujeme s nasekanou pažitkou a máslem. Je-li pyré příliš husté, zředíme ho vlahým mlékem.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.