reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Grilovaný chřest

2 porce

Ingredience

  • 1 svazek zeleného chřestu
  • 1 l vody
  • 50 g másla
  • 2 špetky soli
  • 2 špetky cukru
  • 50 ml olivového oleje

Na oheň dáme hrnec s vodou. Do vody dáme špetku soli, cukru a kousek másla. Díky tomu bude chřest jemnější.

Konce chřestu odlomíme. Chřest vložíme do vroucí vody. Po chvíli chřest vylovíme, naskládáme na talíř a pokapeme olejem.

Na oheň dáme grilovací pánev. Chřest dáme na pánev a grilujeme.
Grilovaný chřest naskládáme na talíř. Talíř s chřestem postavíme k talíři s carpacciem.

Zdroj: Grilovaný chřest; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/1628-grilovany-chrest/ [On-line 19.01.2014]

Nelze komentovat.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.