2 porce
Ingredience
- 1 svazek zeleného chřestu
- 1 l vody
- 50 g másla
- 2 špetky soli
- 2 špetky cukru
- 50 ml olivového oleje
Na oheň dáme hrnec s vodou. Do vody dáme špetku soli, cukru a kousek másla. Díky tomu bude chřest jemnější.
Konce chřestu odlomíme. Chřest vložíme do vroucí vody. Po chvíli chřest vylovíme, naskládáme na talíř a pokapeme olejem.
Na oheň dáme grilovací pánev. Chřest dáme na pánev a grilujeme.
Grilovaný chřest naskládáme na talíř. Talíř s chřestem postavíme k talíři s carpacciem.
Zdroj: Grilovaný chřest; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/1628-grilovany-chrest/ [On-line 19.01.2014]
Poslední tip, trik či komentář