4 porce
- 4 porce z filetu kapra (s kůží)
- 4 dlouhé plátky anglické slaniny
- 600 g ve slupce vařených brambor
- 250 g žampionů
- 250 ml bílého vína
- 300 g loupaných sekaných rajčat
- 50 g másla
- mletý pepř
- sůl
- alobal na grilování
Porce kapra osolíme, pokapeme citronem a obalíme do plátků anglické slaniny.
Připravíme si 4 dvouvrstvé čtverce z alobalu.
Na každý čtverec poklademe plátek másla a vložíme na něj půlky vařených oloupaných brambor, osolíme, a opepříme. Na brambory položíme rybu ve slanině, žampiony, rajčata, opět osolíme a opepříme, zastříkneme vínem.
Pečeme na grilu cca. 15 – 20 minut.
Zdroj: Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/?recept=795
Poslední tip, trik či komentář