reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Grilovaný kapr v anglické slanině se žampiony

4 porce

  • 4 porce z filetu kapra (s kůží)
  • 4 dlouhé plátky anglické slaniny
  • 600 g ve slupce vařených brambor
  • 250 g žampionů
  • 250 ml bílého vína
  • 300 g loupaných sekaných rajčat
  • 50 g másla
  • mletý pepř
  • sůl
  • alobal na grilování

Porce kapra osolíme, pokapeme citronem a obalíme do plátků anglické slaniny.

Připravíme si 4 dvouvrstvé čtverce z alobalu.

Na každý čtverec poklademe plátek másla a vložíme na něj půlky vařených oloupaných brambor, osolíme, a opepříme. Na brambory položíme rybu ve slanině, žampiony, rajčata, opět osolíme a opepříme, zastříkneme vínem.

Pečeme na grilu cca. 15 – 20 minut.

Zdroj: Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/?recept=795

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.