reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

GRILOVANÝ TUŇÁK S ČESNEKOVÝMI BRAMBORAMI

Suroviny:

  • steak z tuňáka
  • 1/2 chilli papričky
  • olivový olej
  • petrželka
  • pepř
  • sůl

na brambory:

  • brambory Grenaille
  • máslo
  • česnek
  • rozmarýn
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř

Nejdříve připravíme česnekové brambory: brambory umyjeme, položíme na alobal, osolíme, opepříme, pokapeme olivovým olejem, přidáme trochu másla, rozmarýn a nasekaný česnek. Zabalíme a necháme péct na grilu.

Steaky z tuňáka osolíme a opepříme z obou stran a potřeme je olivovým olejem.

Vložíme je na rozpálený gril a opékáme maximálně 2 minuty z každé strany. Mezitím si připravíme marinádu: v misce smícháme olivový olej, nakrájenou chilli papričku a petrželku. Steaky vyndáme z grilu, potřeme je marinádou a podáváme s pečenými bramborami posypanými čerstvou petrželkou.

Zdroj: GRILOVANÝ TUŇÁK S ČESNEKOVÝMI BRAMBORAMI; Rozpal to šéfe II! – TV Prima http://www.iprima.cz/recepty-z-nedelniho-grilovani-nejen-pro-zdenicku [On-line 23.05.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.