reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Gurmánské hlívové špízy

 

  • 300 g hlívy ústřičné
  • 1 cibule
  • 100 g eidamu
  •  2 vejce
  • lžíce škrobové moučky
  •   petrželová nať
  • sůl
  • pepř
  •  mletá sladká nebo pálivá paprika

Hlívu předvaříme. Na špejle střídavě napichujeme hlívu, plátky cibule a eidamu. Okořeníme a osolíme. Vejce rozšleháme se škrobovou moučkou, špetkou soli, mletou paprikou a nasekanou petrželkou. Špízy obalíme ve vaječné směsi a osmažíme.

PODÁVEJTE S BRAMBOROVOU KAŠÍ, VAŘENÝMI BRAMBORY NEBO TŘEBA HRÁŠKOVÝMI HNÍZDEČKY.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.