reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hermelínová omáčka

 

  • 40 g másla
  • 40 g hladké mouky
  • 200 g hermelínu
  • 1l mléka
  • sůl
  • 1 žloutek
  • pažitka.

Z másla a mouky připravíme růžovou jíšku, přidáme do ní nakrájený hermelín, zalijeme mlékem, osolíme a šleháme, až je omáčka hladká. Nakonec omáčku zjemníme žloutkem, zdobíme nasekanou pažitkou. Omáčka je vhodná k vařené zelenině.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.