reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Herynek v kari marinádě

Ingredience

  • Marinovaný herynek

Na kari marinádu:

  • 4 lžíce majonézy
  • 4 lžíce creme fraîche
  • 1 lžíce dijonské hořčice
  • 1–2 lžíce kari koření
  • 1 lžička hořčičného semínka
  • Sůl
  • Pepř
  • 1 jablko
  • Kopr
  • 1 lžíce kaparů

Na servírování:

  • 4 vejce
  • Tmavý chléb

Kari marinádu udělejte z majonézy, creme fraîche a dijonské hořčice. Ochuťte karí kořením, hořčičným semínkem, solí a pepřem a přidejte nakrájená jablka. Dochuťte nasekaným koprem a kaparami.

Do marinády dejte kousky sledě a nechte aspoň hodinu odležet. Podávejte s chlebem a vařeným vejcem.

Zdroj: Herynek v kari marinádě; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2593-herynek-v-kari-marinade/ [On-line 03.05.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.