reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hlávkový salát se smetanou

  • 2-3 hlávky salátu
  • 2 1/2 dl kyselé smetany
  • cukr
  • sůl
  • ocet (podle chuti)

Smetanu okyselíme, osolíme a lijeme na vypraný a natrhaný salát. Do salátu můžete přidat také na plátky nakrájené ředkvičky. Kdo nemá rád hlávkový salát se smetanou, může si udělat zálivku ze špeku, oleje, cukru a soli, kterou převaří a pak nalije na čerstvý salát.

<!– /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:“"; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:“Times New Roman“; mso-fareast-font-family:“Times New Roman“;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} –> K salátu se výborně hodí také nasekaná čerstvá zelená petrželka.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.